Overslaan naar content

Medewerker Bediening - Parttime

Op locatie
  • Eelderwolde, Groningen, Nederland
Bediening

Functieomschrijving

Ben je bekend met de Horeca en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? We zoeken een enthousiaste Medewerker Bediening. Je gaat aan de slag in een jong en gezellig team, binnen een echt familiebedrijf.


Gedurende je eerste periode bij Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk is elke dag uniek en gevarieerd. In deze fase ligt onze focus op jouw opleiding en begeleiding. Je zult betrokken zijn bij diverse diensten, waaronder het verwelkomen van gasten, het serveren van gerechten en drankjes tijdens feesten, en het opnemen en verwerken van bestellingen. Dit stelt zowel jou als ons in staat om een goed beeld te krijgen van waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Na verloop van tijd zullen we samen bepalen waar jij je het meest op je gemak voelt, zodat je optimaal kunt presteren binnen het hotel.

Vereisten

Eigenschappen waarover jij beschikt: enthousiasme, stressbestendigheid en zelfstandigheid. Bovendien verwachten we dat je leergierig en collegiaal bent, en bereid bent om een stapje extra te zetten om onze gasten een vriendelijke service met een verrassende touch te bieden. Andere vereisten zijn dat je 18 jaar of ouder bent en ervaring in de bediening hebt, je kunt overweg met het lopen van meerdere borden en je bent beschikbaar in het weekend. Voor deze functie zoeken we parttime medewerkers.


Voordelen om te werken bij Van der Valk Groningen - Hoogkerk

Naast een prettige werkplek bieden wij jou nog een aantal extraatjes. Iedere werkdag ontvang je een gratis maaltijd zoals een lekkere lunch of een heerlijk bereide avondmaaltijd. Eventuele interne opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je al voldoende vlieguren gemaakt, dan word je ingeschaald in functiegroep 4 van het Horeca CAO. Ook ontvang je over je gewerkte uren fooi! Kom je gezellig met vrienden of familie eten, dan krijg je van ons 20% korting op je restaurant rekening bij Hotel Drachten, Hotel Groningen – Hoogkerk én Hotel Texel – De Koog. Daarnaast heb jij als werknemer in alle Van der Valk Hotels personeelskorting op hotelovernachtingen. Tenslotte kun je via ons naar bepaalde sportwedstrijden en ontvang je korting als je gaat shoppen bij vele grote merken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Wij kunnen niet wachten om met je samen te werken. Kan jij ook niet wachten? Solliciteer dan via onderstaande knop!

Whatsapp:
Bij vragen stuur een berichtje naar 06 5895 9353. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar