Skip to content

Medewerker Front Office

Nederland, Groningen, EelderwoldeReceptie

Functieomschrijving

Jij bent het visitekaartje van ons hotel en het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Je verleent service met een glimlach. Vroeg in de ochtend of tot later op de avond werken vind je geen probleem. Er is nooit een dag hetzelfde, waardoor het werk afwisselend blijft. Voor ons receptieteam zoeken wij per direct een nieuwe collega voor gemiddeld 4 dagen (32 uur) per week die alles weet van het reilen en zeilen bij een hotelreceptie.

Taken en verantwoordelijkheden

De taken omvatten o.a. het in- en uitchecken van gasten, het maken van kamer- en tafelreserveringen, het in goede banen leiden van het telefoonverkeer, administratieve werkzaamheden en het geven van toeristische informatie. Dynamisch en een hele uitdaging! Ben jij iemand met recente werkervaring als hotelreceptionist, ben je flexibel en heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vereisten

  • Minimaal 1 jaar relevante en recente werkervaring bij een hotelreceptie (stage wordt niet meegerekend);
  • Afgeronde opleiding in de toerisme en/of hotelbranche op mbo niveau 3 of 4;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (eventueel aangevuld met Duits);
  • Kennis van het reserveringssysteem IDPMS is een pré;
  • Communicatief sterk en nauwkeurig;
  • Gastvrijheid staat hoog bij jou in het vaandel;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je kunt in drukke tijden je hoofd koel houden;
  • Je kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar, tijdens weekenden, avonden en feestdagen.


Wij bieden je salaris op basis van kennis en ervaring volgens het Horeca CAO. Naast een prettige werkplek bieden wij jou nog een aantal extraatjes. Na je proeftijd mag je gebruik maken van een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen zodat je weet wat je verkoopt! Kom je gezellig met vrienden of familie eten, dan krijg je van ons 20% korting op je restaurant rekening bij Hotel Drachten, Hotel Groningen - Hoogkerk én Hotel Texel - De Koog. Daarnaast heb jij als werknemer in alle Van der Valk Hotels personeelskorting op hotelovernachtingen.

Solliciteer nu!

Wij kunnen niet wachten om met je samen te werken. Solliciteer via onderstaande knop, of laat je interesse in de functie blijken via een WhatsAppje!

WhatsApp

Stuur een berichtje naar 06 5895 9353. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

of